top of page

KOKEMUKSIA

Työnohjaustilanteissa arvot ja tavoitteet läsnä: Opin näkemään oman osuutemme vaikutusta tilanteiden syntyyn ja niiden purkamiseen. Senjan työkalupakissa on menetelmä ja 'näkökulmakeidas’, josta hän löysi uusia mahdollisuuksia ja käsitellä asioita. Saimme vaikean tilanteemme ihan toiselle tolalle jo muutamien tapaamisten aikana. Senjan empaattinen asenne, välittävä läsnäolo sekä periksiantamaton neuvokkuus olivat onnistuneen prosessin keskeisinä tekijöinä. Olisimme halunneet jatkaa työnohjausta, saisimmepa Senjan toimialallemme työnohjaajaksi!

Soile, ryhmätyönohjaus

Senja is a multi-talented, effective and inspiring trainer to work with. Her hands-on personality to motivate, develop and empower our volunteers to achieve common mission has been impressive. Also her skills in guiding, facilitating and her powerful character gained her the respect within our organization. Supporting and guiding volunteers at Red Cross is most challenging, and she thrived. I certainly would recommend her at any task in organizational development, facilitation, training and curriculum design. 

Mehalet Yared

Suomen Punainen Risti

Senja on työnohjaajana kuunteleva, ymmärtäväinen ja ratkaisukeskeinen. Hän on tukenut oivaltamaan itse asioita omasta ajattelu-ja toimintatavasta. Senja on myös ohjannut löytämään eron asioiden kanssa joihin voi ja joihin ei voi vaikuttaa. 

 

Senjalla on käytössä erilaisia menetelmiä, joiden avulla pystyi konkreettisesti hahmottamaan omia työelämän haasteita ja kulmakiviä. Menetelmät auttoivat myös ratkaisujen viemisessä käytäntöön. 

 

Työnohjauksen myötä olen saanut työkaluja ja voimaa omassa työssä jaksamiseen ja sen hallintaan. Sen myötä myös työn hedelmistä nauttiminen on korostunut omassa työnteon arjessa. 

 

Aino, yksilötyönohjaus 

Kiitos läsnäolevalle, paneutuvalle, inhimilliselle, monipuoliset työvälineet omaavalle ja sopivasti työntekijöitä haastavalle työnohjaajalle!

Hannele, ryhmätyönohjaus

Senja on avarakatseinen, elämänmakuinen ja lämmin persoona, jolla on kyky ola aidosti läsnä. Hän auttaa sinua näkemään haasteissa piilevät mahdollisuudet ja löytämään umpikujilta tuntuviin tilanteisiin useita erilaisia, mutta yhtä arvokkaita ratkaisuja.Senja näkee vahvuutesi ja uskoo kykyihisi niin suuresti, että lopulta alat itsekin uskoa niihin. Tapaamistemme jälkeen olen kokenut oloni voimaantuneeksi.

Hanne, NLP-yksilövalmennus

bottom of page